Combo bench 10% sniženo


Boja

Status: Dostupno
Proizvodnja po narudžbi

1.990,67 € 1.791,60 €
14.998,83 kn 13.498,89 kn

Dodaj u listu želja

Combo bench je kombinacija bench pressa i stalka za čučanj u skladu s IPF propisima. Sprava je idealna za natjecanja jer je lako rastavljiva i prenosiva. Naša verzija je u skladu sa sličnim varijantama na tržištu ali smo na svima uočili određene nedostatke koje smo unaprijedili i ponudili tržištu kompletan proizvod koji je u korak s aktualnim trendovima. Prvo i osnovno sve površine na koje dolazi šipka smo zaštitili plastikama. Tako preveniramo ogrebotine, čuvamo knurling šipke i umanjujemo buku kod korištenja. Šipka se odlaže na valjke koji su također od plastike i pomažu u pozicioniranju šipke. Teleskopski dio koji je na izvlačenje je od debelostjene precizne cijevi, tako da je klimanje minimalizirano i sprava je izrazito stabilna pod najvećim opterećenjima. U prilog stabilnosti ide i činjenica da je naš Combo bench jedan od najtežih na tržištu.  Kod discipline bench potiska natjecatelji koriste donji nosač šipke i sigurnosne ruke. Ukoliko ih nije potrebno koristiti kada su u najnižoj poziciji, u ravnini su s tapecirungom, a lako se izvade ili u potpunosti uklone što je praksa kada se izvodi čučanj.  Kod čučnja postoji opcija da se držači nagnu za 5° te je tako prihvaćanje šipke mnogo ugodnije i više ergonomski. Kompletni bench se vrlo lako uklanja i tranzicija iz bench potiska u čučanj traje vrlo kratko i bez ikakvog alata.

 

 

The IPF bench shall conform to the following dimensions:

1. Length - not less than 1.22 m and shall be flat and level.

2. Width - not less than 29 cm and not exceeding 32 cm.

3. Height - not less than 42 cm and not exceeding 45 cm measured from the floor to the top of the padded surface of the bench without it being depressed or compacted. The height of the uprights, which must be adjustable, shall be a minimum of 75 cm to a maximum of 110 cm measured from the floor to the bar rest position.

4. Minimum width between the insides of bar rests shall be 1.10 m.

5. The head of the bench shall extend 22 cm beyond the center of the uprights with a tolerance of 5 cm either way.

6. Attached safety stands must be used in all events.

 

The IPF squat rack  shall conform to the following dimensions:

2. The squat racks shall be designed to adjust from a minimum height of 1.00 m in the lowest position to extend to a height of at least 1.70 m in 5 cm increments

Težina 139.0 kg
Dimenzije 167 cm x 202 cm x 175 cm
Proizvođač CHELICHANA d.o.o.
Model CH-B13

Kupite ove proizvode za posebnu cijenu u paketu sa Combo bench