O nama

Tvrtka CHELICHANA d.o.o. svoje početke vuče iz 2003. godine, tijekom godina se neprestano usavršavamo i rastemo. Proizvodnja i distribucija svih oblika fitness opreme je naša primarna djelatnost, a sport i rekreaciju jedina poslovna grana u kojoj djelujemo. S vremenom smo proširili asortiman i evoluirali u vodećeg regionalnog proizvođača opreme za funkcionalni trening i crossfit centre. Naše proizvode ponosno koriste renomirani natjecatelji u powerlifting i strongman disciplinama. Osim redovno proizvodnog programa, radimo i krajnje kastomizirane sprave prema željama kupaca.

U svom asortimanu nudimo apsolutno sve potrebno za opremanje centara koji se bave fitnessom, crossfitom i srodnim poslovnim granama. Svojim klijentima pružamo usluge savjetovanja pri otvaranju novih ili adaptaciji postojećih centara. Naši consulting projekti omogućuju klijentima da prate globalne trendove i pritom uz mudra ulaganja poboljšaju i unaprijede svoje poslovanje. Otvaranje fitness centara po principu ''ključ u ruke'' je cjelovita usluga kojom sve investitorove želje realiziramo u dogovorenim rokovima i uvjetima, te pružamo kompletnu podršku od ideje do otvaranja. Naša briga o opremi klijenata je zagarantirana garancijom koju dajemo na svoje proizvode i proizvode koje distribuiramo, no osim toga nudimo tržištu redovna održavanja prema sklopljenim Ugovorima.

Mi u tvrtki CHELICHANA smatramo nužnim pratiti vodeće globalne trendove u svijetu fitnessa te zbog toga konstantno širimo mrežu naših suradnika i naš asortiman raste. Sve to ne bih bilo moguće bez podrške naših vjernih kupaca koji su nam glavna motivacija za napredak i rast.

Sva pitanja vezana uz naše proizvode možete uputiti na shop@chelichana.hr, dok sve ostale informacije možete zatražiti na info@chelichana.hr