Vanjska vježbališta

Vanjska vježbališta projektiramo po želji investitora i pružamo kompletnu uslugu, od idejnog projekta, preko kompletne realizacije. Kupcu nudimo digitalno vizualno rješenje koje mu daje najbolji uvid u izgled gotovog proizvoda. Sva naša Streetworkout & Calisthenics igralištu se proizvode od čeličnih profila i pravog drveta. Proizvodi se nakon izrade zaštićuju procesom vrućeg cinčanja, te površinski plastificiraju u boje po izboru. S time dobivamo atraktivan vizualni dojam i kvalitetnu antikorozivnu zaštitu. 
Naši parkovi su multireceptorni doživljaj koji vježbačima svih uzrasta i razina fizičke spreme nudi kvalitetan sadržaj. Trudimo se vježbališta učiniti izazovnijima i interaktivnim, tako da svaki rekreativac može redovno pronalaziti nove izazove u treningu na našim spravama. Svim većim projektima nudimo individualizaciju u smislu ciljanih #hashtagova na spravama koji onda pomažu lokalnoj sredini u online imidžu, a posjetiocima parka sugeriraju dijeljenje svoga doživljaja na društvenim mrežama te tako indirektno sudjeluju u promociji te lokacije. Također smo u mogućnosti sprave ukrastiti grbom mjesta u kojem su postavljenje ili logom tvrtke koja je sponzor projekta.
Da bi sve bilo u skladu s aktualnim EU norma, o sigurnosti se brine gumena podloga od lijevane gume, koja osim što daje dodatni atraktivni dojam se i brine o sigurnosti. Podloge od lijevane gume sami apliciramo na unaprijed pripremljene betonske podloge, i tu nudimo veliki izbor boja i dizajna. Za sve upite stojimo na raspolaganju na info@chelichana.hr

info_outline
...
Proizvođač CHELICHANA d.o.o.
Proizvođač SW-S
info_outline
...
Proizvođač CHELICHANA d.o.o.
Proizvođač SW-M
info_outline
...
Proizvođač CHELICHANA d.o.o.
Proizvođač SW-L
info_outline
...
Proizvođač CHELICHANA d.o.o.
Proizvođač SW-XL